Amikor valaki a redőny mellett dönt, és kiválasztja a számára megfelelőt, akkor érthető követelmény a részéről, hogy minőségi darabot szeretne. Senki nem szeretné a beszerelést követő időszakot több alkalommal a javítás és a szerelés procedúrájával tölteni. De mi is teszi a redőnyt minőségi darabbá? Mai cikkünkben fény derül a „titokra”.

 

A  redőny készítés folyamata

A minőség megalapozása természetesen már a készítés során elkezdődik. Ennek során rendkívül fontos a hozzáértés és a megfelelő szakértelem, ami garantálja a jól működő darabok elkészülését. A tapasztalt redőnyszerelő nem csak összeszereli, hanem tudja is, hogy mi teszi minőségivé az adott terméket.

Emellett rendkívül fontos a megfelelő alapanyag használata is. A különböző alkatrészek mind jó minőségű anyagokból készülnek, hogy ezzel is biztosítva legyen a hosszantartó működés. Ugyanis ellenkező esetben előfordulhat, hogy a kicsivel olcsóbb kiegészítők hamarabb megsérülnek, és így komoly és költséges gondot okoznak.

 

A felszerelés

Akárcsak a készítés során, a felhelyezéskor is elengedhetetlen a hozzáértés.

A felszerelés döntő fontosságú a redőny hosszan tartó és minőségi működését tekintve. Éppen ezért nem érdemes akárkire rábízni ezt a feladatot.

Nem mindegy, hogy a gurtni levezetéséhez szükséges furat hol helyezkedik el és milyen helyzetben van. Valamint nagyon fontos a pontos vízszintes és függőleges elhelyezkedés. Ezek figyelembevétele nélkül a redőny nem lesz minőségi, könnyen és hamar tönkremehet. A javítás pedig sokszor rendkívül költséges, ezért megéri már a beszereléskor a megbízható és nagy tapasztalattal rendelkező szerelőt hívni.

 

Garancia

Persze mindenkivel előfordul, hogy hibázik. Könnyen hiba csúszhat az egyébként remekül működő rendszerbe, még ha elsőre tökéletesnek is gondolnánk. Ezért jó, ha mindenképp olyan szerelőt választunk, aki garanciát is tud vállalni a munkájára. Így a későbbi problémával nyugodtan felkereshetjük, hiszen tudni fogjuk, hogy a redőnyünk mindig jó kezekben van.

 

Hívja szakértőnket! +36302370448