Fix Szúnyoghálók

A fix háló rés nélkül lezárja az ablakunkat a rovarok ellen, általában ablakra kerülnek, esetleg olyan ajtóra, amit csak szellőztetésre használnak (pl. franciaerkélyek).  Rögzítésükre rendelkezésre állnak különféle kapcsok, fülek azért, hogy a nyílászárót ne kelljen megfúrni, csavarozni.

A profil lehet alumíniumból illetve műanyagból, műanyagból alapvetően a fehér ajánlott az UV-tűrési képességéből adódóan.  Az alumínium viszont bármilyen színre festhető, illetve rendelkezésre állnak renolit fóliás profilok is. (Aranytölgy, Dió, Mahagóni)

Nagy előnyük, hogy telepítésük nem igényel szakembert, valamint sérülés esetén házilag is javíthatók. Gyorsan le és felszerelhetők, egyedi méretre gyártjuk!

Teljes rovargátat képeznek, invázió, extrém rovartámadás esetén sem tudnak bejutni, a szerkezetet megkerülni nem tudják!

KÉT VÁLTOZATA HASZNÁLATOS: Az ablakra (kívülről) szerelt és az ablakba (falcba) szerelt változat. Utóbbi előnye, hogy az esetlegesen már meglévő redőnyünk nincs útjában, hiszen a nyitott ablak tokjába fordítjuk be, valamint ki- és berakása egy mozdulattal megtörténhet.

Általános termékleírás:

Anyaga:

Alumínium profil, a háló üvegszálas alapszövet, PVC bevonattal.

UV - tűrés:

Jól ellenáll az uv-sugárzásnak.

Festhetőség:

A műanyag színe fehér, az alumínium korlátlanul festhető.

Megjelenés:

Színezhetőségének köszönhetően harmonizál a nyílászáró színével.

Időtállóság.:

10-15 év.

Gyártási mérethatárok:

150×150 cm (szélesség-magasság)

Ne habozzon! Kérjen ajánlatot egyszerűen, gyorsan!

Hívja szakértőnket! +36302370448