Üdvözöljük a JOLA csoport Árnyékolástechnikai termékeket bemutató oldalán!

2002-ben alakult cégcsoportunk célja, egy olyan szaküzlethálózat kialakítása, amelyben mindenki megtalálja azokat a termékeket, amire szükség van. Legyen szó parkettáról, nyílászáróról, garázskapuról, hőszigeteléshez kapcsolódó anyagokról, redőnyről, árnyékolástechnikáról, párkányról vagy mindezek kiegészítőiről. De ennyivel mi nem elégszünk meg! Szeretnénk, ha a JOLA márka, nemcsak ismert, hanem elismert márka lenne. Ezért dolgozunk keményen nap, mint nap.

Magyarországon jelenleg 40 szaküzlet várja az érdeklődőket. A forgalmazáson túl gyártással is foglalkozunk, mert úgy gondoljuk, a több mint 10 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően tudunk olyat alkotni, amivel mindenki tökéletesen elégedett lesz: Garázskapu és Redőnygyárunk közvetlenül, gyártói árakon szolgálja ki vásárlóinkat!

Mint az közismert, 2002-ben alapított anyacégünk (Parkettadiszkont) szinte kizárólagos termékcsoportja volt a melegburkolat – a  profilunk bővítése azonban már a kissé megtévesztő márkanév módosítását is szükségessé tette.

Kínálatunkban az redőny- és árnyékolástechnika széles választékat találja: alumínium és műanyag redőnyök (külső/belső/vakolható tokos kivitelben, kézi, vagy motoros működtetéssel), fix és mobil szúnyoghálók, egyéb külső árnyékolók (napellenzők, naphálók, zsalúziák), belső árnyékolók (roletták, reluxák, sávrolók).

Gyártó üzemünk viszonteladók, kivitelezők jelentkezését is várja: [email protected]

Szeretettel várjuk szaküzleteinkben!

Cégadatok:

Roló Partner Kft

Adószám: 24743356-2-6
Cégjegyzékszám: 06-09-024496
Székhely: 6724 Szeged, Pulcz u. 46/b. Telephely, üzem: Szeged

KATTINTSON TERMÉKCSOPORTUNKRA!

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Személyre szabva, 48 órán belül megküldjük Önnek!

Hívja szakértőnket! +36302370448