Árnyékolástechnika alapanyagainak fejlődése következtében lehetőség nyílt egy

új szúnyogháló rendszer

kivitelezésére és forgalomba hozatalára.

A korábbi fix telepítésű szúnyoghálók minden esetben szakember igénybevételét tették szükségessé már a termék felmérésénél a helyszíni méretvételnél és az elkészült késztermék beépítésénél is.
Az alapanyagok profiljainak fejlesztése során eljutottunk odáig, hogy a jelenleg kínált új terméket a

KEFÉS FIX ALUMÍNIUM SZÚNYOGHÁLÓT

már a tulajdonos is helyesen feltudja a saját otthonában mérni és konkrét helyes megrendelést tud külön szakember igénybevétele nélkül is leadni a gyártó irányába.

A tulajdonos saját kézű felmérése, kalkulációja alapján a megrendelése legyártható és a késztermék a KEFÉS FIX alumínium szúnyogháló beépítése egyáltalán nem igényel szakmai tudást és egyáltalán nem szükséges szerszám vagy eszköz használata.

A KEFÉS FIX alumínium szúnyoghálót bárki feltudja szerelni az otthonába mivel a terméket „csak be kell illeszteni a nyílászáró (ablak) keretébe” és az máris ellátja a feladatát az úgynevezett mászóbogarak és szúnyogok, legyek távoltartását a lakásbelső részétől.
A termék beillesztése után egyáltalán nem igényel rendszeres karbantartást, időszakonként egyszerűen minden eszköz használata nélkül puszta kézzel bármikor eltávolítható rongálódás nélkül és a háló felületén lerakódott szennyeződések például por, szösz akár vízzel akár nedves ruhával egyszerűen letakaríthatók.

a KEFÉS FIX alumínium szúnyogháló rögzítőfüle és keféi

A vízzel való érintkezés nem okoz semmilyen elváltozást a KEFÉS FIX alumínium szúnyoghálóban mivel minden alkotó eleme extrudált szinterezett alumínium illetve üvegszálerősítésű gumi és UV álló műanyag alapanyagokból készül.
A KEFÉS FIX alumínium szúnyogháló helyéről az alábbiak szerint kell méretet venni a helyszínen:
Az ablakot, nyílászárót, franciaerkély ajtót ki kell nyitni és a keret oldalakon látható gumi peremek közötti távolságot milliméter pontosan kell lemérni vízszintes irányban és függőleges irányban is.

A gumi peremeket nem kell benyomni a méretvétel során, a milliméter beosztású mérőszalagot érintőleg kell elhelyezni a peremek között az így kapott méretből pedig vissza kell vonni 5mm –t.

Példa: Amennyiben egy ablak belső gumi peremei között vízszintesen 440mm mérünk, akkor ebből levonunk 5mm-t és a rendeléshez 435mm méretet kell megadni. Amennyiben a függőleges gumik közötti méret 1900mm akkor ebből kell levonni 5mm-t és a rendelésben 1895mm a helyes méret.

Hívja szakértőnket! +36302370448