Elege van abból, hogy nyáron a lakásból kimozdulva nincs egy árnyékos hely, ahova leülhetne pihenni? Ennek az időnek hamarosan vége! Hogy miért? Térjen be boltjainkba és megtudja!

Napellenző

Csak napok kérdése és a budapesti, illetve pest megyei boltjainkban már a saját szemével is láthatja, illetve megfoghatja legújabb külső árnyékolásos termékeinket, melyből most a méltán népszerű napellenzőt mutatjuk be.

arnyekolastechnika-3 arnyekolastechnika-2

A napellenző elsősorban lakások erkélyének, üzletek homlokzatának, illetve családi házak és vendéglők teraszának árnyékolására szolgál, a tűző nap ellenére is biztosítja a zavartalan pihenést. A minőségi német ponyva, gombásodás ellen kezelt, impregnált, UV-stabil és színtartó textilanyagból készül, melyre a gyár 5 év garanciát vállal, de biztos társa lesz még 10 év múlva is!

Széles színskála áll rendelkezésre, hogy alkalmazkodjon a helyi adottságokhoz, az egyedi feliratozás által pedig akár kitűnő reklámhordozó is lehet. A ponyva mérete a szerkezettől függően 2-10 méter széles és 1,5-3,5 méter hosszú lehet. A napellenző dőlésszöge – a billenőszerkezetnek köszönhetően – a beszerelés során széles tartományban (0°-55°) állítható, így alkalmazkodva a hely adottságaihoz, legyen az földszint vagy akár a tízedik emelet. Konzolok segítségével nemcsak a fal homlokzatára szerelhető, hanem a mennyezetre vagy oldalfalra, akár vegyesen is. A napellenző működtethető kézi hajtókarral, illetve német csőmotor segítségével, kapcsolóval vagy távirányítóval, hogy akár a nyugágyból se kelljen felkelnie! Az utóbbi megoldás olyan opcionálisan választható extrákkal is kérhető, mint a fény-, eső- vagy szélérzékelés, mely biztosan megakadályozza a szerkezet megrongálódását, illetve az időzítés, ha már kitapasztalta, hogy mikor bukkannak fel a napsugarak.

További részletekért keresse fel az Önhöz legközelebb eső JOLA boltot! Ne várjon tovább, legyen már idén nyáron is nyugalma! Mert a luxus megfizethető.

Hívja szakértőnket! +36302370448