Fényárban úszó helyiségek és nyitott ablakok a rovarvilág hívatlan vendégei számára a tökéletes invitálást jelentik. A parányi kellemetlenkedők ellen nagyon sokan vegyszereket használnak. A szúnyogírtó spray vagy az elektromos szúnyogriasztó nem tesz jót az egészségnek. A rovarhálók, melyeket sokan egyszerűen szúnyoghálónak neveznek, károsanyag mentes, hatásos, tartós alternatívát jelentenek.  

Négy kivitel rendelhető

Rovarhálóink négy kivitelben rendelhetőek: fix kerettel, nyíló kerettel, toló ajtóként, és rolós kivitelben.

 17-Insektenschutz-01

Fix szúnyogháló

A legegyszerűbb kivitel a fix keretes szúnyogháló, aminek kerete készülhet alumímiumból illetve PVC-ből is. Rögzítésük történhet fixen csavarozva vagy belülről felszerelhető rögzítőfülekkel. Hálója szürke színű üvegszálas, UV álló anyagból készül.

Rolós szúnyogháló

Szinte bármilyen ablakra, ajtóra felszerelhető függőleges illetve vízszintes működtetéssel. A rovarháló rögzítése történhet alsó fix akasztóval vagy klick-klackos rendszerrel is. A háló itt is szürke színű, sűrű szövésű, amelynek rendkívül hosszú az élettartama. Redőnnyel kombinálható.

Nyíló szúnyogháló ajtó

Az ablakokra és ajtókra egyaránt felszerelhető a nyitható szúnyogháló. (horizontálisan és vertikálisan). A keret zsanérokkal van rögzítve. A kereten körben kefetömítés található, amely biztosítja a tökéletes záródást. Az ajtókon középen található egy osztó , amely a nyítást hivatott megkönnyíteni, alul pedig egy rugdosóprofil található.

Tolóajtós szúnyogháló ajtó

A tolóajtós ajtó egy tolópályába van illesztve, ezeket általában nagyobb felületű nyílászáróknál alkalmazzák. A keret extrudált alumíniumból, a háló pedig üvegszálas, UV álló anyagból készül.

Hívja szakértőnket! +36302370448