Értékesítéssel foglalkozó kollégáinkkal történő beszélgetéseim rendre rádöbbentenek arra, hogy Fantáziaország tulajdonképpen mennyire is határtalan. Amikor saját otthonunk megtervezésére törekszünk az emberi leleményesség elképesztő ötleteket tud produkálni, méretek, kialakítások, felépítések, stb. terén. Van egy kedves ismerősöm, aki valahányszor tortát rendel egy-egy családi rendezvényre, rendre megkéri az aktuális cukrászdát, hogy engedjék el a fantáziájukat, legyenek kreatívak, térjenek el a szokványos díszítéstől. Nem tudom, hogy ez milyen hatást vált ki a másik oldalnál, az mindenesetre biztos, hogy olykor mi is találkozunk kihívást jelentő igényekkel, amelyek egy részét meg lehet valósítani, míg másik részét sajnos nem. Éppen ezért törekszünk arra mi is, hogy olykor elé menjünk ezeknek a helyzeteknek, bízva abban, hogy ezzel érdeklődő ügyfeleink kedvében tudunk járni.
Az idei év több új termékcsoport megjelenését is eredményezte a Jola cégcsoport redőnygyárának a termékpalettáján. A visszajelzések alapján úgy tűnik sikerült kedveznünk, az előző bejegyzésemben debütáló pollenszűrős szúnyoghálóval, a pollenallergiában szenvedő Vásárlóink számára. Bízom benne, hogy hasonló sikerrel fogják fogadni jelen bejegyzésemben debütáló, első ránézésre merőben szokatlannak tűnő

csíkos szúnyoghálónkat is.

A “mi kis zebránk” gyakorlatilag olyan, mint egy hagyományos szúnyogháló, csak éppen fekete/szürke-fehér csíkozással rendelkezik. A csíkozási irányt igény szerint rögzítjük a keretébe, ami történhet függőlegesen, vízszintesen, vagy éppen átlósan, ahogyan azt a Tisztelt Ügyfél óhajtja!
Két dologra kell csupán figyelni: egyrészt ezt a típusú rovarhálót nem lehet, csak fix és fixfalcos , vagy nyitható keretbe illeszteni, másrészt pedig, fontos, hogy ez az igencsak különleges design harmonikusan illeszkedjen a kiválasztott keretünk színéhez is, aminek meg illeszkednie kell otthonunk külső felületéhez.

Amennyiben kíváncsi lett arra, hogy ez a kis zebrácska hogyan is nézhet ki a valóságban, vagy rájött arra, hogy pont erre a különlegességre van szüksége megújuló, vagy újonnan épülő otthonába, szeretettel várjuk az Önhöz legközelebb eső Jola szaküzletben, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Szabó Ferenc
termékmenedzser

Hívja szakértőnket! +36302370448