JOLA - Pollenszűrős rovarhálók

A nyár mindenki számára mást jelent. A diákoknak egy hosszabb iskolamentes időszakot, amikor lehetőségük van arra, hogy az egész éves hajtást kipihenjék. Az idősebbek, vagy az örök fiatalok a szabadtéri programlehetőségek, fesztiválok, koncertek végtelen tárházát látják benne. De ilyenkor kerülnek elő a motorok egy-egy közös gurulásra, vagy kerül sor egy jóhangulatú balatoni vitorlázásra is. Azonban sokunk számára az év eme sokak számára csodás időszaka inkább a túlélésre való törekvést jelenti. Túl kell élni az orrfolyást, szemkönnyezést, folyamatos tüsszögést, stb. amit az ilyenkor meglehetősen magas koncentrációban megjelenő pollenek váltanak ki. A pollenallergiások számára a nyárban a zivataros, esős időszakok jelentik a nyugalmat, amikor a pollenek koncentrációja valamelyest mérséklődik, az idő felfrissül, mi pedig egy rövidke időre fellélegezhetünk.

Jelen cikk írója által, aki minden évben maga is küszködik a pollenek kiváltotta kellemetlen tünetegyüttesektől, egy izgalmasnak tűnő új termék kerül most bemutatásra a Tisztelt Olvasók számára.

Ahhoz, hogy Tisztelt Vásárlóink számára mindig a lehető legkorszerűbb termékeket, technológiai megoldásokat tudjuk prezentálni, alapvető követelmény, hogy keressük, felkutassuk ezeket a lehetőségeket. Egy ilyen folyamat során találkoztunk

Sűrű szövésű antipollen rovarhálók a JOLA -tól!

A termék nagy előnyét abban látjuk, hogy különleges technológiai megoldásának köszönhetően, ahogy nevében is oly találóan jelen van, rendeltetésszerű használat mellett

jelentősen csökkenti a beáramló levegővel bejutó pollenek számát. 

Maga a szúnyogháló a korábban már megszokott Jola szúnyoghálókkal szemben nem szürke, hanem fekete színű. A szálsűrűsége, az általunk gyártott hagyományos szúnyoghálóval szemben azonban sűrűbb, ennek köszönheti azt pollenszűrésre alkalmas képességét.

A szúnyogháló színe azonban ne rettentse el a Tisztelt Olvasót, hiszen nem válik sötétebbé a lakás az ilyen szúnyoghálók által. Sőt, ennek a speciális technológiai megoldásának köszönhetően a fényáteresztő képessége még kedvezőbben is alakul, mint a hagyományos szúnyoghálóké. Arról nem is beszélve, hogy a fekete színe esztétikailag is jobban illeszkedik ahhoz a RAL színskála több színéhez, amelyből a Tisztelt Vásárló ki tudja választani a szúnyoghálóhoz tartozó alumínium keretet.

A Tisztelt Érdeklődőket bátorítom, hogy keressék fel a legközelebbi Jola szaküzletet és saját szemükkel tekintsék meg a kínálatunkba felvett új termékcsalád, a pollenszűrős szúnyogháló termékmintáját! Kollégáink készséggel állnak a Tisztelt Érdeklődők rendelkezésére további felmerülő kérdés, vagy árajánlat esetére! Mi pedig őszintén bízunk benne, hogy új termékcsaládunk elnyeri Vásárlóink tetszését!

Szabó Ferenc
termékmenedzser

Hívja szakértőnket! +36302370448