Az internet világában egyre több olyan blogbejegyzés, videó születik, vagy egymást segítő csoportok jönnek létre az egyes közösségi portálokon, weboldalakon stb., amelyek azzal foglalkoznak, hogy hogyan is lehet

egy-egy munkát saját magunk által otthon is elvégezni.

Az ilyen kezdeményezésekből egészen elképesztő,

• kreatív megoldások is születtek/születnek,

arról nem is beszélve, hogy sok esetben valljuk be őszintén, hogy

• pénztálcakímélőbb is ez a megoldási lehetőség.

Azonban be kell látni, hogy bizonyos esetekben már túl kell lépni az egyéni „Csináld magad!” megoldástól, ahol sok esetben a Google a barátunk, és

szakember tudását kell igénybe vennünk.

Bizonyára mindenki ismeri Mekk Elek kedves történeteit. Több generáció nőtt fel bájos ügyetlenkedésein, aminek a következményeit végül mindig a megbízói viselték. Nincs ez másképp a beépítők világában sem azzal a különbséggel, hogy ha nem a megfelelő tudással rendelkezik az, aki ilyen munkát végez, a következményre vonatkozó érzések már messze távol állnak a kedves és bájos jelzőktől.

például rögtön az általa elvégzendő munka első állomásánál, vagyis a méretvételnél milliméter pontosan, precízen meg tudja határozni a szükséges méreteket. Ennek a jelentősége akkor jelenik meg, amikor a megrendelt, majd leszállított termék beépítésére kerülne sor, ámde a méretek hibásak. Ennek a következménye jellemzően az, hogy egyfelől csúsznak a munkálatok, ami egy építkezés vagy felújítás során, pláne, ha a minden majdhogynem napra pontosan ki van számolva rendkívül kellemetlen, illetve, ami ennél is súlyosabb következménye a tévedésnek, az az, hogy sok esetben újra el kell készíteni a kérdéses terméket/termékeket, ami pedig előre nem kalkulált költségtöbblettel jár.

Hiába rendelkezik valaki már valamilyen szintű és mértékű tudással, az egyes termékek beépítéséhez – legyen szó ablakról, ajtóról, redőnyről, vagy garázskapuról, stb. – bizony

speciális szaktudás szükséges a fel- illetve beszerelési munkálatok során.

Ehhez megfelelő eszközök, szerszámok is szükségesek, amelyek valljuk be őszintén, hogy nem egy átlagos családi háztartás szerszámkészletének a részét szokták képezni.

Sajnos találkoztunk olyan esettel is, amikor a Kedves Vevő által megrendelt termék el lett készítve, le lett szállítva az illetékes Jola boltba, azonban kellő rutin és odafigyelés hiányában a kérdéses termék, átvételt követő szállítása során következett be károsodás. Nem is gondolnánk, hogy a helytelen szállítás során is bekövetkezhet komolyabb kár, ami jobb esetben csupán a termék megjelenésében, rosszabb esetben azonban már funkcionalitásában okozhat kellemetlen következményeket.

Egy szakképesítéssel rendelkező beépítő nem csak

• időben gyorsabb,
• de az általa elvégzett munka eredménye megbízható,
• időtálló és tartós lesz.

Arról nem is beszélve, hogy

Éppen ezért a Jola cégcsoporton belül működő üzletek képviselői, csak megfelelő szakképesítéssel, szaktudással és gyakorlattal rendelkező beépítőket ajánlanak.

Hívja szakértőnket! +36302370448