Szúnyoghálóval kombinált redőnyök

Műanyag vagy alumínium redőnnyel kombinált szúnyogháló korszerű és kényelmes megoldás a szálló rovarok ellen.

Ha a szellőztetést szálló rovarok nélkül szeretné megoldani, ez az egyik ideális megoldás.

A szúnyogháló a redőny működtetésétől független a speciális lefutó sínnek köszönhetően, így Ön határozza, meg mikor melyiket használja. A sínbe a zaj csökkentése és idegen tárgyak bekerülésének kiküszöbölésére kefe, az alumínium zárólécbe gumitömítő csík kerül behelyezésre, ami a repülő rovarok számára még egy plusz akadályt képez.

A szúnyogháló tengelye – a redőny tengelyéhez hasonlóan – a redőnytokban található, a háló a redőnytől függetlenül mozgatható. A háló kiváló fényáteresztő, speciális üvegszálas anyagának köszönhetően.

A szúnyoghálóval egyesített redőnyrendszerrel nem csak a hideget, esőt, szelet, hőséget és zajt zárjuk ki, hanem a bosszantó szálló rovarok nagy részét is. Nem mellékes előnye, hogy – kiváltképp utcafronton – a szálló port is megállítja.

A kombinált redőnyök a mászó rovarok ellen nem nyújtanak teljes védelmet, azok kizárására fix telepítésű szúnyogháló rendszereket alkalmazunk.

Szúnyoghálóval kombinálva
Szúnyoghálóval kombinált redőny

(Talán a legelterjedtebb típus, a nyílászáró külső oldalára helyezik, utólag is könnyedén felszerelhetők szinte minden nyílászáróra.)

(Az épület külső vakolatához igazítható, rendkívül esztétikus megoldás.)

( A falban, „rejtve” található, ez a rendszer csak a nyílászáróval együtt, egy időben építhető be. Ezt ráépíthető tokos kivitelnek is hívhatjuk.)

(Mára már általánosan elterjedt, praktikus megoldás az árnyékolás és a rovarbiztonság területén.)

Ne habozzon! Kérjen ajánlatot egyszerűen, gyorsan!

Hívja szakértőnket! +36302370448