Külső tokos redőnyök

A redőny típusok közül szinte a legkeresettebb. A külső tokos redőny tokja, ahogy a neve is mutatja, kültéri oldalon helyezkedik el, ami látható ugyan, de könnyen hozzáférhet, és szükség szerint szerelhető.

A redőny utólag telepíthető szinte minden nyílászáróra, bizonyos esetekben úgy is, hogy előzőleg nem alakították ki a redőny helyét. Előnye, hogy a nyílászáró megbontása nélkül felszerelhető, nincs szükség semmilyen javítási (kőműves) munkálatokra.

A külső tokos redőny szerelése, karbantartása:

Egyszerű, mivel a redőnytok hátsó része (tehát a tok „ablak” felőli oldala) nyitott, gyors leszerelés után a javításokat egyszerűen el lehet végezni, majd visszatenni a redőnyt.

A redőnytok választható vakolható változatban is:

A redőny ekkor is az ablak külső síkjára van ráépítve, oly módon, hogy a redőny dobozának a külső széle egybeesik a már szigetelt fal síkjával, így vakolás után nem látszik a redőnydoboz, és az alsó szerelőnyíláson keresztül hozzáférhető a redőnyszerkezet.

Függőlegesen mozgatható, mobil szúnyoghálóval is kombinálhatók.

A redőny működtethető gurtni, vagy hely szűke esetén körzsinór választásával.

Új építkezéseknél, felújításoknál egyaránt jó választás.

MŰANYAG REDŐNYÖK KIVITEL SZERINT

(Talán a legelterjedtebb típus, a nyílászáró külső oldalára helyezik, utólag is könnyedén felszerelhetők szinte minden nyílászáróra.)

(Az épület külső vakolatához igazítható, rendkívül esztétikus megoldás.)

( A falban, „rejtve” található, ez a rendszer csak a nyílászáróval együtt, egy időben építhető be. Ezt ráépíthető tokos kivitelnek is hívhatjuk.)

(Mára már általánosan elterjedt, praktikus megoldás az árnyékolás és a rovarbiztonság területén.)

Ne habozzon! Kérjen ajánlatot egyszerűen, gyorsan!

Hívja szakértőnket! +36302370448