A redőny ideális és emellett a legnépszerűbb árnyékolórendszer, ami minden típusú ablaknál alkalmazható.

Amellett, hogy teljesen le tudjuk sötétíteni a helyiségeinket még számos további funkciója van egy redőnynek.

Ablak + redőny = megtakarítás

Tudta, hogy  a legtöbb hő, energia a nyílászárókon kereszztül távozik?  Egy leeresztett redőny megakadályozza, hogy a meleg kiszökjön a fűtött szobából, télen akár 30%-al is csökkentheti a hőveszteséget. Nyári napokon pedig képes kint tartani a nap perzselő melegét (na nem az idei nyárra gondoltunk 🙂 ), így ha klímát használunk az áramfogyasztásban is spórolhatunk.

Biztonság

A betörés elleni védelemben is nagy szerepet játszhat, hiszen egy plusz akadályt képez az illetéktelen behatolókkal szemben, a feltolásgátlóval szerelt redőnyöket szinte lehetetlen felfeszíteni. Emellett megvédi az ablakot a szennyeződésektől és sérülésektől is. Biztonság növelhető még, ha pl.: alumínium redőnyt válsztunk vagy motorizáljuk a redőnyünket.

Kényelem

Mint már említettem a redőnyök motorizálhatók is, ha így döntünk ajánlatos alumínium redőnyt vásárolni. El sem hiszi mennyi időt takarít meg, ha nem kell a redőny fel-le húzgálásával bajlódnia. Motoros redőnyök egy gombnyomással vezérelhetők kapcsolóval vagy távirányítóval. Van még lehetőség beépített szúnyoghálóval szerelt redőnyök vásárlására is, amivel kint tarthatjuk a nem kívánt vendégeket is.

Új ház építésénél érdemes külső árnyékolókra is gondolni már a tervezésnél, hiszen ott még lehetőségünk van a redőnytok elrejtésére ráépíthető tokos illetve vakolható tokos redőnyök segítségével. A már meglévő nyílászárókra pedig a külső tokos redőny a megoldás.

Taviranyit_2

Design távírányítók

"Kombi" redőny

„Kombi” redőny

Hívja szakértőnket! +36302370448