Vakolható tokos redőny

A vakolható tokos redőnyök legnagyobb előnyei természetesen az esztétikai lehetőségekben rejlenek, hiszen a termék tokja rejtve marad, illetve a bevakolás lehetősége miatt a „tok színét” teljes egészében a fal színéhez igazíthatjuk.

Természetesen a tok bevakolása a legvégső fázis, aminek lehetőségét a tok külső részén elhelyezett hungarocell réteg biztosítja. Ezt a fajta redőnyt olyan helyre lehet beépíteni, ahol már előzetesen, szakszerűen kialakították a redőny tokjának a helyét (ez az úgynevezett lépcsős káva).

Szerelése, karbantartása:

  A tok úgy van kialakítva, hogy kívülről, a tok alsó felén található szerviz fedélen keresztül hozzáférhető, javítható.

  A vakolható tokos redőny lefutója műanyag vagy alumínium, a lefutóban zajcsillapítás céljára textilkefe-betétet, vagy  gumibetétet alkalmazunk.

A redőnyléc alapanyaga lehet műanyag, vagy alumínium is.

FONTOS!

 

Kizárólag a nyílászárók beépítése után, de a külső vakolat elkészítése előtt kell hogy megtörténjen a vakolható tokos redőny beszerelése.

MŰANYAG REDŐNYÖK KIVITEL SZERINT

(Talán a legelterjedtebb típus, a nyílászáró külső oldalára helyezik, utólag is könnyedén felszerelhetők szinte minden nyílászáróra.)

(Az épület külső vakolatához igazítható, rendkívül esztétikus megoldás.)

( A falban, „rejtve” található, ez a rendszer csak a nyílászáróval együtt, egy időben építhető be. Ezt ráépíthető tokos kivitelnek is hívhatjuk.)

(Mára már általánosan elterjedt, praktikus megoldás az árnyékolás és a rovarbiztonság területén.)

Ne habozzon! Kérjen ajánlatot egyszerűen, gyorsan!

Hívja szakértőnket! +36302370448