Redőnyeink motorizálhatóak is. El sem hiszi, hogy mennyi időt nyer, ha nem kell állandóan redőnyei fel-le húzgálásával bajlódnia!

Ha motoros redőnyt szeretnénk vásárolni célszerű alumínium redőnyt választani, mert az alumínium redőny lécei gyárilag arriterezve vannak, ami a lécek oldalirányú elcsúszását akadályozza meg. Ez motoros kivitelnél kötelező a redőny sérülésének elkerülése érdekében.

Kényelmes, mert nem kell naponta többször minden egyes nyílászárón le illetve felhúzni a redőnyt. Akár egy gombnyomással leengedheti az összes motoros redőnyét.

Biztonságos, mert a redőnyök programozhatóak is. Akkor is tudjuk mozgatni, amikor elutaztunk valahova hosszabb időre, ezáltal azt a látszatot keltve, mintha valaki otthon lenne. Egy feltolás gátlóval szerelt motoros redőny szinte felfeszíthetetlen.

Energiatakarékos, mert egy jól programozott redőny mellett télen kevesebb lesz a fűtésszámla, fényérzékelő alkalmazásával nyáron pedig hűvösebb lesz az otthonunk, klímának sem kell annyit mennie.

 

Vezérlések

Kapcsolós rendszerű motoros redőny választásakor számítani kell arra, hogy a redőny és a vezérlés (kapcsoló) között ki kell építeni az elektromos kábelezést, ez többnyire véséssel, falbontással vagy falon kívüli kábelcsatorna felszereléssel jár.

A rádiós motorral (távirányítós motorral) szerelt motoros redőny nagy előnye, hogy könnyebben automatizálható és társítható vezérlés, akár csoportvezérlésről, akár helyi vezérlésről is legyen szó.

Egyik nagy előnye a vezetékes rendszerrel szemben, hogy telepítésénél nincs szükség falbontással járó elektromos vezeték kiépítésére, mivel nem kapcsoló vezérli, hanem rádiós rendszerű távirányítóval adjuk ki a parancsot a működésre.

Ebből adódóan könnyen és gyorsan telepíthető. Kényelemesen, könnyen irányítható, hiszen a lakás bármely pontjából működtethetjük a redőnyünket a távirányító segítségével.

 

További extrák 

Akadályérzékelő, lefagyás elleni védelem, kedvenc pozíció.

 

 

Hívja szakértőnket! +36302370448