A redőny gurtnival való klasszikus működtetésének az ideje végéhez közelít. Korunkra jellemző technológiai fejlődés hatására a vevői igények is megváltoztak. Egyre nagyobb az igény és a kereslet a motoros vezérlésű redőnyök iránt.

A redőny fel-le engedésénél a motoros vezérléssel nagyon sok időt és energiát takaríthat meg, plusz a kényelem mellett még a redőny élettartama is roppant mód  meghosszabbodik.

Több fajta vezérlés közül választhat:

 

gurtnis
Klasszikus gurtnis megoldás

Alapesetben a redőnyöket gurtnival szerelik, azonban egy bizonyos súly felett ez már nem biztonságos megoldás. Működtetése: gurtni húzásával történik, ami az automatában „tekerődik fel”.

 

kurbliKurblis

Egyszerűen csak egy hajtókar segítségével tudjuk működtetni. Nagy méretű redőnyöknél jöhet szóba, ahol a gurtni már túl gyengének bizonyul.

 

motoros vezerles
Motoros vezérlés

Egyre többen keresik és döntenek a motoros vezérlés mellett, aminek segítségével egy gombnyomással fel vagy le húzhatja redőnyét. Egy kapcsolóval akár több redőnyt is irányíthat.

 

taviranyitoRádiós vezérlés

Manapság már olyan sok mindenhez adnak távirányítót, a redőny miért lenne kivétel. Rádiós működtetés esetén akár fel sem kell állnia, hogy az összes redőnyét le vagy felhúzza (persze csak akkor, ha a távirányító kéznél van). Egy távirányítóra is programozhatunk több árnyékolót.

family_with_remote_on_bed

Végül kérhetünk motorunk mellé különböző érzékelőket, időkapcsolókat, melyek segítségével teljesen automatizálhatjuk redőnyeinket.

Ezeket egy következő bejegyzésben fogjuk részletezni…..

Hívja szakértőnket! +36302370448