Állatbarát megoldás a JOLÁ-tól

Az internet telis-tele van olyan humoros videókkal, amelyek házi kedvenceink csetléseiről – botlásairól, rafinált, furfangos megnyilvánulásairól szólnak. Nem is egy esetben négylábú barátaink rendkívül leleményes módon igyekeznek otthonukból hol ki, hol pedig bejutni. Teljesen mindegy, hogy valaki kutyás, vagy macskás, aki már valaha megosztotta az életét egy kicsi, vagy éppen nagyobb méretű kedvenccel, az pontosan tudja, hogy ezeknek a felvett és megosztott videóknak a tartalma, gyakorlatilag naponta megismétlődik, egy felelős állattartó életében.

Nekem is alkalmam volt megtapasztalni azt a meglehetősen paradox helyzetet, hogy mit is jelent az, amikor egy szétszedett eszköz/bútor/fal/újság/virágosláda stb. látványa és házi kedvencének bűnbánó/büszke/lapító tekintete térben és időben találkozik. Persze, amikor a munkából fáradtan hazaérünk, nem biztos, hogy a korábban, az interneten keringő videók által nyújtott élményhez hasonló, rekeszizomedzést tudunk tartani akkor, amikor meglátjuk kis kedvencünk napi fáradtságos munkájának az eredményét, amit mondjuk az erkély- vagy teraszajtónak, netán – cicák- esetében nagyobb valószínűséggel előfordulóan – éppen a nyitva hagyott ablak(ok) szúnyoghálójával műveltek.

Ha eszközzel/bútorral/fallal/újsággal/virágosládával nem is, egy picike preventív ötlettel és megoldással a szúnyoghálók vonatkozásában azonban talán tudok szolgálni.

Termékpalettánk részét képezi, ugyanis egy olyan

speciális rovarháló („kutyaháló”),

amely bizony számol a házi kedvenceink furfangjával is.

Akinek felkeltettem az érdeklődését, és ellátogat a legközelebbi Jola szaküzletbe, hogy megismerje, kezébe vegye ennek a típusú rovarhálónak a termékmintáját, az megtapasztalhatja, hogy a megszokottaktól eltérően ez bizony határozottan erősebb. Éppen ezért ezt a típusú rovarhálót (hasonlóan a csíkos, vagy a pollenszűrős hálókhoz, csak fix és fixfalcos, vagy nyitható keretbe lehet illeszteni.

Az pedig végül már a Tisztelt Érdeklődőn múlik, hogy ez a háló milyen osztásba kerüljön beillesztésre leendő szúnyoghálós ajtója esetében. Ebben az esetben ugyanis általában az ajtó alsó része az, amely ezzel a fajta rovarhálóval fog rendelkezni, míg a felső része hagyományossal. Ugyanakkor egyre gyakrabban találkozunk olyan megrendelésekkel is, amikor a Tisztelt Vásárlónk, leendő szúnyoghálós ajtóját teljes terjedelmében szeretné ezzel a speciális hálóval elkészíttetni. Ablakok esetében ugyanakkor egyszerűbb a helyzet, ugyanis itt osztás nélkül kerülhet csak behelyezésre a „háló”. Több cica tulajdonos döntött már úgy, hogy ezzel a megerősített hálóval szerelve rendelte meg a fix és fixfalcos ablakra szerelt szúnyoghálóját a korábban tapasztalt károk elkerülése érdekében.

A “kutyaháló” kizárólag szürke színben kapható, és tartósabb hatás elérése érdekében – már amennyire ez lehetséges rafinált kis barátainkat ismerve – alumínium kerettel szinte minden RAL színben készítjük.

Ugyanakkor itt szeretném felhívni a figyelmet arra, a fentiek, jellemzően az így is meglehetősen széles skálán mozgó, de átlagos igénybevétel mellett érvényesülnek. Ettől jelentősen eltérő, extrém igénybevételre nem alkalmasak!

Szabó Ferenc
termékmenedzser

Hívja szakértőnket! +36302370448