A JOLA alumínium redőny

Az alumínium redőny jellemzője, hogy alumíniumból készül, kiváló hőszigetelő tulajdonságát a környezetbarát anyaggal töltött alumínium lécekből fűzött palást télen és nyáron egyaránt biztosítja, így növelve a komfortérzetünket. A tengely és a palást kapcsolatát adó feltolásgátló pedig  megakadályozza az illetéktelen behatolást, ezzel elősegítve otthonunk biztonságát. Mivel oldalt is illesztve vannak a redőnylécek egymáshoz, kiváló minőségű REVOLUTION csőmotorjainkkal, motorizálható, nagy méretű, nehéz vagy sok darabszámú redőny esetén ezzel is a kényelmünket növelve. Ellenáll az időjárási viszontagságoknak, tartós, hosszú élettartamú, a széles színpalettának köszönhetően igazítani tudjuk ízlésünk vagy az ingatlan színvilágához.

redőnytok alumíniumból készül, és belsejében fémtengelyt használunk, ami a kor követelménye szerint a könnyebb, hangtalan mozgatás érdekében kétoldalt csapágyazva van. Az utólag felszerelhető külsőtokos kivitel mellett, egyre gyakoribb új építkezéseknél illetve felújításoknál a vakolható tok alkalmazása, esztétikusabb, hisz a tok teljes mértékben elrejthető a külső szemlélők elől, megtartva a későbbi szerelhetőség lehetőségét.

redőny lába (lefútósíne): 22 x 53 mm, anyaga légkamrás alumínium, melynek belsejét két oldalt kefével látjuk el, ami nyáron nem lágyul el a meleg hatására, illetve télen pedig nem keményedik meg, ezáltal a redőny működtetéssel járó zajt is lecsökkenti, véd a portól és a rovaroktól is.

Rovarhálóval kombinált redőny esetén dupla vagy kombi láb 40 x 53 mm az egyik sínben az alumínium redőnyléc a másikban a rovarháló fut.

redőnylamella alapesetben 39 mm-es kettősfalu alumínium lécből készül, környezetbarát poliuretán habbal van töltve, ami biztosítja a redőny kiváló hő és hangszigetelő tulajdonságait, így szakszerű telepítés esetén a hőszigetelési értékük eléri a K=1,1 W/m2K, zajszigetelési értékük pedig 36 dB. Ellenálló, hosszú életű és betörésbiztos, a kiváló minőségével, az optimális hő- és hangszigetelésével tűnik ki a JOLA alumínium redőny lamella. 6 m2 palást méret felett ajánljuk a 45 mm-es lécet. A redőnylécek szétcsúszását a tengelyen, a folyamatos megvezetést a redőnylefutósínben, a redőnylamellák végén elhelyezett arriterek biztosítják. A redőnypalást alján egy extrudált, alumínium záróléc helyezkedik el, rejtett ütközővel ellátva, ez még jobban fokozza a redőny stabilitását és megakadályozza, hogy be húzzuk a palástot a redőnytokba. A záróléc alján gumi ütköző van teljes szélességben a por és zajmentes záródás végett.

Minden alumínium redőnyünk feltolásgátlóval van ellátva, a biztonság fokozható a redőny motorizációjával is, mert a motor fixálja tengelyt, így nem lehet alányúlni, feltolni a léceket.

Az alumínium redőny tulajdonságai:

 • Hosszú élettartam
 • Komfortos
 • Hőszigetelés
 • Szabályozhatóság
 • Esztétikus
 • Stabil
 • Motorizálható
 • Automatizálható – Okos otthon
 • Környezetbarát
 • Gondozásmentes – korrozióálló
 • Kombinálható rovarhálóval, akár integrálva is
 • UVálló
 • Elegáns

Integrált rovarháló kombinált redőny esetén a redőnytokba kerül elhelyezésre egy külön rúgós bordás tengelyen. A dupla lefutóban a redőnypalásttól függetlenül működtethető függőlegesen, manuálisan.

Szezonon kívül az élettartamát tovább növelve a redőnytokba vissza engedhető.

A háló antracit szürke, üvegszálas, műanyag bevonatú háló, UV álló, könnyen tisztítható, kiváló fényáteresztő képességű, jól átlátszó, esetleges sérülés esetén cserélhető.

 

Saját üzemünkben készülő termékeink, bemutatótermeinkben országszerte 37 helyen megtekinthetők, kipróbálhatók.

Minden szaküzletünkben árnyékoló bemutató állványok kerültek kihelyezésre, kollégáink szakszerű tanácsadással, színmintával segítik a tájékozódást, rendelést.

 

Igény esetén szakemberekkel segítjük a helyszíni gyártási méretfelvételt és a szakszerű telepítést.

Várjuk önöket!

SZAKÜZLETEINK

Gyártó üzemünkben:

Ne habozzon! Kérjen ajánlatot egyszerűen, gyorsan!

Hívja szakértőnket! +36302370448